Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

TOP FIVE


Είπαμε, μας αρέσουν οι λίστες, εξ ου και της Λένας (la sagrada familia) της άρεσαν κι εκείνης, τόσα κουσούρια δικά της, ε, ας πάρει κι ένα δικό μου, δε βαριέσαι...

Σήμερα αποφάσισα, μιας και μπήκαμε για καλά σε τροχιά διακοπών και στροβιλιζόμαστε μ' ένα κεφάλι καζάνι από το βαρύ χειμώνα που πέρασε, αλλά δεν προσπέρασε τίποτε από αυτά που μείνανε τελικά, γιατί ήταν φαίνεται γραφτό τους, αποφάσισα, έλεγα, αλλά λοξοδρόμησα, ως συνήθως, να καταρτίσω λίστες με top five για τις διακοπές. Χωρίς συγκεκριμένο λόγο και γιατί έχω (άλλο) ένα κουσούρι:
τις πετσέτες θαλάσσης.
Πάμε, μαέστρο:

TOP FIVE ΠΕΤΣΕΤΕΣ
1. HELLO KITTY, όχι η ροζ, έλεος, η ροζ ήταν τοπ πριν από δέκα συναπτά στο μακρινό Berkeley στην Καλιφόρνια, παίζει η μαύρη, αλλά τοπ είναι η φαντασμαγορική πολύχρωμη με ολόκληρο σενάριο πάνω της, ποιος Μποτιτσέλι με την Αφροδίτη του, ο Sanrio με την Kitty του δίνει: ουρανός, άμμος, κουβάδακι, ήλιος, πτηνά, αστερίες κλπ. και άκρη αριστερά η Kitty μες στη χαρά, όπως πάντα, πλην ανέκφραστη, με ροζ πουαντιγιέ μπικίνι, τι να λέει...για παλιμπαιδίζουσες κορασίδες.

2. ΤΣΕ: ναι, ο γνωστός. Την είδα στην Πάτρα, δεν πρόλαβα να την αποκτήσω, αν τη βρείτε, πείτε μου που να σπεύσω. Κόκκινη πετσέτα και μαύρη στάμπα η γνωστή υπέροχη φωτογραφία με το μπερέ κατά μήκος, για επαναστάτες ή λάτρεις του ωραίου (άνδρα).

3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ: άσπρη-μπλε, και στον πάτο HELLAS, για πατριώτες.

4. ΛΙΤΗ ΚΙ ΑΠΕΡΙΤΤΗ ΜΑΥΡΗ: τώρα, αν βγάλεις τη μπέμπελη, δε φταίω, για ορκισμένους στο στιλ.

5. MISSONI: είναι δοτικές με τα ζιγκ-ζαγκ τους, πλην δεν δύναμαι, για εχούμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου